Αντιγόνη Σαββίδου, Ηλεκτρολόγος, Καθηγήτρια - Δ/ντρια ΕΠΑΛ στη ΔΔΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης

Παρακολούθησα και ολοκλήρωσα το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα της ΣΤΕΦ, του ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με τίτλο «Καινοτομία στην Τεχνολογία και την Επιχειρηματικότητα», το 2014/15.

1ον, θα ήθελα να ευχαριστήσω για ακόμα μία φορά τα στελέχη  της διοίκησης του Προγράμματος, για τη δυνατότητα που μου έδωσαν καθώς και τη βοήθεια που μου παρείχαν καθόλη τη διάρκεια του Προγράμματος ώστε να καταφέρω κάτω από δύσκολες συνθήκες, (μετακίνηση από Θεσσαλονίκη, εργασιακές, οικογενειακές κ.λπ.), να πετύχω το στόχο μου και να πραγματοποιήσω το όνειρό μου. Ήταν όλοι άψογοι.

2ον, το Πρόγραμμα Σπουδών ήταν πολύ καλά οργανωμένο και ακόμα και το γεγονός ότι οι παρακολουθούντες προερχόμασταν από διαφορετικές ειδικότητες, ηλικίες κι επαγγελματικά ενδιαφέροντα στο τέλος και αυτά τα στοιχεία μας δίδαξαν πολλά. Το εκπαιδευτικό προσωπικό ήταν άριστο και οφείλω να ομολογήσω ότι φρόντισαν να κάνουν τις πολλές ώρες εκπαίδευσης ευχάριστες.

3ον, επαγγελματικά βοήθησαν την εικόνα μου. Επίσης η «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ» ήταν η βάση που χρησιμοποίησα στις προτάσεις μου σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα τα οποία εγκρίθηκαν και υλοποιήθηκαν, προς όφελος βεβαίως των εκπαιδευτικών και των μαθητών του σχολείου μου.

4ον, τελικά ήταν μοναδική εμπειρία για μένα διότι απέκτησα γνώσεις και ιδέες καινοτόμες που τις χρησιμοποίησα στην εργασία μου. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα το συστήνω ανεπιφύλακτα και στα νέα παιδιά - νέους επιστήμονες γιατί πολλά έχουν να αποκομίσουν από αυτό, όμως το προτείνω και στα μεγαλύτερα παιδιά σαν κι εμένα που προχώρησαν στην επιλογή της επαγγελματικής τους ζωής.

Τι λένε οι φοιτητές μας

 
 

Τελευταία νέα

Τι λένε οι φοιτητές μας